Program


Csodagyerek – csodafelnőtt! Jótékonysági koncert a Szent János Kórház Gasztroent. Osztálya számára

Csodagyerek – csodafelnőtt! Jótékonysági koncert a Szent János Kórház Gasztroent. Osztálya számára

E rendhagyó műsor és koncert bevételét a művészek az egészségügynek, a Szent János Kórház Gasztroenterológiai Osztályának ajánlják fel.
 more

Zenés beszélgetés csodagyerek és csodafelnőtt résztvevőkkel:Vásáry Tamás neves vendégek közreműködésével mesél életéről, „csodagyerek korszakáról” és egy csodagyerekből lett csodafelnőttről: Fischer Annie-ról.Gertler Teo hegedűművész, akinek személyében egy mai, karrierjét immáron megkezdő 9 éves „csodagyereket” ismerhetünk meg.A ma is csodafelnőtt és énekes legenda, Marton Éva valamint a nemzetközi porondon immáron jól ismert tanítványa, Horti Lilla az énekesi pályafutás csodáiról és buktatóiról mesél, élő illusztrációkkal. Berkes Kálmán, a Japánból hazatért klarinétművész, karmester nem mindennapi esetét ismerhetjük meg egy három (!) éves dirigensről, aki ő maga volt, valamint eddig nem publikált történeteket legjobb barátjáról, a csodagyerekként indult Kocsis Zoltánról.Mindezt sok zenével fűszerezve, különleges élményt ígérünk közönségünknek.Közreműködik a fenti művészek mellett a négy belgyógyász alkotta Semmelweis Vonósnégyes, beszélgetőpartner: Dr. Székely György. E rendhagyó műsor és koncert bevételét a művészek az egészségügynek, a Szent János Kórház Gasztroenterológiai Osztályának ajánlják fel.

Műsor:
Beethoven, Brahms, Chopin, Debussy, Mozart, Paganini és Rossini művei

Közreműködik:
Marton Éva, Horti Lilla (ének), Vásáry Tamás (zongora), Gertler Teo (hegedű), Berkes Kálmán (klarinét), Semmelweis Vonósnégyes
Beszélgetőpartner: Dr. Székely György