Program


Current events



Debussy és mások művei

Műhelyvezető: Jókuti András (gasztroblogger)
Mesélő: Mona Dániel

A monumentális épületek után sokkal kisebb dolgokra fókuszál a Hangok a műhelyből című évad következő előadása: a tányérokra. Hiszen zenét szerezni legalább olyan izgalmas, mint főzni. Követhetjük a receptet, vagy akár saját ízlésünk mentén változtathatunk az arányokon, hozzávalókon. Végtelen kísérletezés, amely során csakis az számít: finom-e a végeredmény. Ez múlhat a legapróbb adalékokon is. Egy jól eltalált fűszerrel szinte újjászületik az étel. Aztán ott van a fine dining… A menüt olvasgatva olyan kombinációkat találunk, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy megférnek egymás mellett a tányéron. Pedig milyen jól kiegészítik egymást! Mindez igaz a zenére is. Debussy például sosem szégyellt semmi rendhagyót beledobni zenei kondérjába, hogy kikeverje a kívánt hangzást. Műveit gourmet módjára kell ízlelgessük, hogy minden karaktert kiérezzünk. A matiné kalauza Jókuti András (Világevő), aki zenerajongó étteremkritikusként pontosan tudja, mitől nyaljuk meg a tíz ujjunkat.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.