Program


Áriavizsga

Áriavizsga

Hogy mennyire különleges helyet foglal el a magyar felsőoktatásban a Zeneakadémia, azt kevés dolog példázza jobban, mint a minden év májusában megrendezett áriavizsga.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia jegyutalvány és Szabadfelhasználású jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 23. kedd, 19:00

Amíg az egyetemek jó részének vizsgaeredményei csupán professzorok és hallgatók emlékezetében és indexek eldugott oldalain maradnak fenn, addig az Ének Tanszék áriavizsgája mindenki számára nyilvános: éppúgy jelent megmérettetést növendéknek és tanárnak, mint rendkívüli esztétikai élményt mindenkinek, akit érdekel a magyar művészi énekkultúra jövője, és ellátogat a Zeneakadémiára, hogy meghallgassa az ifjú tehetségeket. A tanév során tanult áriákat az áriavizsgán – amely 2014 tavaszán került vissza a megújult Nagyterembe – nagyzenekari kísérettel, Medveczky Ádám dirigensi közreműködésével, élesben mutathatják be a növendékek a nagyközönségnek.

Czikora István, Csóka Anita, Jánoshegyi Anna, Jőrös Andrea, Kristofori Ferenc, Ruszó Alexandra, Sárkoziová Xénia, Szahakjan Luszine, Tatai Nóra, Vida Anikó, Zuo You Felkészítő tanárok: Marton Éva, Pászthy Júlia, Kertesi Ingrid, Nádor Magda, Halmai Katalin és Kiss B. Atilla Tanszékvezető: Meláth Andrea

Jegyár: A koncertre díjtalan belépő igényelhető a Zeneakadémia jegypénztárában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!