Program


kamara.hu/4 - Fordulópont - A Zeneakadémia kamarezenei fesztiválja

kamara.hu/4 - Fordulópont - A Zeneakadémia kamarezenei fesztiválja

Határtalan tehetségek és határokat feszegető szerzők. Ránki Fülöp ifjú kora ellenére tapasztalt koncertezőnek számít, aki a családi hangversenyek mellett egyre gyakrabban lép fel önállóan is, „saját jogú” zongoraművészként.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia jegyutalvány és Szabadfelhasználású jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 20. vasárnap, 11:00

Fejérvári Zoltán zongoraművész több rangos külföldi (angliai, spanyol és olasz) verseny díjazottja, aki szintén jelentős színpadi rutinnal bír már. Olyan kiválóságokkal dolgozott együtt, mint Fischer Iván és Kocsis Zoltán például. A német Viviane Hagner hegedűművész szintén komoly nemzetközi sikereken van túl. Játékáról a Washington Post így írt: „Gazdag és fényes tónusa, kristálytiszta artikulációja és pontos kifejezésmódja mély nyomot hagy a hallgatóban”. Christoph Richter pedig Európa egyik legkeresettebb koncertcsellistája, emellett a kamarazenélés tanára, továbbá mesterkurzusok és szakmai zsűrik rendszeres vendége szerte a világban. Az izgalmas menü pedig: az örök különutas, Satie forradalmian formabontó zongoraminiatűrjei, a romantika hangzáslehetőségeinek határait öntörvényűen feszegető Liszt ritkán hallható darabjai, valamint Ravel gazdag hangzású kamaratriója, mely a három hangszer kevésbé használt regisztereit különös előszeretettel alkalmazza. Fordulópontok a zenében.

Satie: Három darab körte formában
Liszt: Öt zongoradarab
Liszt: Négy elfelejtett keringő
szünet
Ravel: a-moll zongoratrió

Művészeti vezetők Simon Izabella és Várjon Dénes Ránki Fülöp, Fejérvári Zoltán (zongora); Viviane Hagner (hegedű); Christoph Richter (cselló)

Ajánlatunk


A program kb. 50 perces programon bemutatjuk a Zeneakadémia épületének különleges díszítéseit, rejtett kincseit, megismerkedhetnek a legendás a Nagyterem történetével és a Solti terem szépségével, láthatják a magyar szecesszió kiemelkedő alkotását az előcsarnokban. Az épületlátogatás után lehetőségük nyílik meghallgatni a Zeneakadémia növendékei által adott minkoncertet is. Diákok és nyugdíjasok számára 50% kedvezményt biztosítunk. A maszk viselése ajánlott a belépéskor és a túra alatt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!