Program


Cyprien Katsaris zongoraestje

Cyprien Katsaris zongoraestje

Cyprien Katsaris azok közé a zongoristák közé tartozik, akik tudatosan törekednek az előadó és a közönség közti falak lebontására és a köztük lévő személyes kapcsolat kialakítására.

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia jegyutalvány és Szabadfelhasználású jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 15. szerda, 19:00

Koncertjein gyakran ő maga konferálja fel a játszott műveket, és előszeretettel oszt meg a programhoz kapcsolódó anekdotákat is a hallgatósággal. Hatalmas repertoárral bíró művész, aki kiemelt figyelmet fordít az elfeledett, koncerttermekben csak ritkán megszólaló művek felkutatására és előadására. Katsaris számára, aki az elmúlt években több alkalommal is adott koncertet a Zeneakadémián, a magyar kapcsolódások különleges jelentőséggel bírnak: Cziffra György Liszt-játékának volt a legnagyobb szerepe abban, hogy zongoraművész lett, és tizenöt éves korában nem kisebb művel, mint Liszt Magyar fantáziájával debütált Párizsban. Ezúttal nemcsak koncertezik, de mesterkurzust is tart a Zeneakadémián a ciprusi-francia zongorista, aki meglepetéskoncerttel készül a budapesti közönségnek.

Ajánlatunk


A program kb. 50 perces programon bemutatjuk a Zeneakadémia épületének különleges díszítéseit, rejtett kincseit, megismerkedhetnek a legendás a Nagyterem történetével és a Solti terem szépségével, láthatják a magyar szecesszió kiemelkedő alkotását az előcsarnokban. Az épületlátogatás után lehetőségük nyílik meghallgatni a Zeneakadémia növendékei által adott minkoncertet is. Diákok és nyugdíjasok számára 50% kedvezményt biztosítunk. A maszk viselése ajánlott a belépéskor és a túra alatt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!