Program


Csillagh Katalin, Győri Noémi és Priya Mitchell kamaraestje

Csillagh Katalin, Győri Noémi és Priya Mitchell kamaraestje

A Zeneakadémia művésztanára, Csillagh Katalin és a londoni Royal Academy of Music doktorandusza, Győri Noémi rendszeresen lépnek fel együtt, nagyszerű műsoraik régóta a hazai koncertélet színfoltjait jelentik, közös lemezük 2016 őszén jelent meg.  több

Zeneakadémia saját produkció. Zeneakadémia jegyutalvány és Szabadfelhasználású jegy felhasználható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:00

Ezúttal az Oxfordi Kamarazenei Fesztivál művészeti vezetője, Priya Mitchell társul hozzájuk, az a nemzetközi hírű hegedűművésznő, aki olyan neves muzsikusokkal dolgozott már együtt, mint Andrew Davis, Yuri Temirkanov, Fazil Say, valamint Maria João Pires, akivel önálló sorozatot is jegyzett a Wigmore Hallban. A három művész a kamarazene különlegességeiből szólaltat meg egy csokorra valót, a 20. századra fókuszálva. Ilyen ínyencség például az egyesek szerint Sosztakovics és Prokofjev mellett a harmadik legjelentősebb, de méltatlanul elfeledett szovjet szerző, Weinberg zseniális miniatűrsorozata, a későbbi generációhoz tartozó, szintén Szovjetunióban, majd Németországban alkotott Schnittke hegedűszonátája 1963-ból, vagy a 20. századi olasz avantgárd egyik vezéralakjának izgalmas duettjei.

C. Ph. E. Bach: d-moll triószonáta
Weinberg: 12 miniatűr fuvolára és zongorára, op. 29
Berio: Duetti (részletek)
Schnittke: 1. hegedű-zongoraszonáta
Sosztakovics: Lear király – duett és keringő
Csillagh Katalin (zongora); Győri Noémi (fuvola); Priya Mitchell (hegedű)

Ajánlatunk


A program kb. 50 perces programon bemutatjuk a Zeneakadémia épületének különleges díszítéseit, rejtett kincseit, megismerkedhetnek a legendás a Nagyterem történetével és a Solti terem szépségével, láthatják a magyar szecesszió kiemelkedő alkotását az előcsarnokban. Az épületlátogatás után lehetőségük nyílik meghallgatni a Zeneakadémia növendékei által adott minkoncertet is. Diákok és nyugdíjasok számára 50% kedvezményt biztosítunk. A maszk viselése ajánlott a belépéskor és a túra alatt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!